avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Stie cineva daca eu as vrea sa transcriu masina pe un membru de familie,mai exact pe tata, mai trebuie sa o duc la RAR pt. identificare sau la transcrieri in cadrul familiei se poate si fara acel certificat de autenticitate? Am vazut o stire pe net,dar, din 2008 ca se poate face asa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:53, 8 Mai 2015
La instrainarea bunului mobil este obligatorie parcurgerea procedurii prin autoritatea RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca inmatriculare auto nmele nmele Buna seara. Problema mea sta in felul urmator: Am o masina,este inmatriculata acum pe numele meu,deoarece RCA-ul este foarte scump pt. tineri as vrea s-o ... (vezi toată discuția)
Certificat autenticitate rar nmele nmele Buna ziua! Daca ma prezint la RAR pentru eliberarea certificatului de autenticitate cu stopurile sparte (ambele sunt sparte pe la lateral, din spate nu se vede ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul refuza sa preia masina ionut_burtan ionut_burtan Am vandut masina dar cumparatorul desi a facut fisa de inmatriculare, RCA si identificare la RAR nu o mai vrea. Ne-am inteles in privinta banilor si am luat ... (vezi toată discuția)