avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

In urma cu 2 ani am avut un accident auto.

La fata locului am fost testat cu alcooltest-ul si mi-a iesit 0.16 , cum e posibil ca acum sa aflu ca la probe mi-a iesit 0.80 ?
Cel mai recent răspuns: eleclaudel , utilizator 19:12, 9 Mai 2015
Buna ziua,

Poate e vorba de alcoolul din sange daca v-au luat si sange. Sau poate e doar o eroare. Luati legatura cu organul de cercetare si, daca nu va descurcati, cu un avocat.

Succes,
Buna ziua,avocat am ,vroiam sa mai aud niste pareri.

Da,este vorba despre alcoolul din sange de 0.80, e normal sa iasa de 5 ori mai mare?
Buna ziua,

Daca e alcoolemie in crestere, adica ati baut cu putin timp inainte sa va urcati la volan, e normal sa fie mai mare valoarea din sange decat cea din aerul expirat.

Inteleg ce spuneti,dar mi se pare dubios sa iasa de 5 ori mai mare, mai ales ca bausem cu mai mult timp in urma.

Iar rezultatul probelor care mi s-au luat abia acum le-am aflat,la 2 ani dupa ce am avut accidentul.

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
eleclaudel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie, declarații la începerea urmăririi penale. la ce să mă aștept, ce trebuie să declar? nikeni nikeni Buna ziua. Am avut alcoolemie in sange 0.85 iar peste o ora 0.65. Am fost acum sunat si informat ca mi-a inceput urmarirea penala si s-a dispus recalcularea si ... (vezi toată discuția)