avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa imi deschid o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa imi deschid o firma

Buna Ziua as vrea deschid o firma eu cu inca un prieten, de import anumite produse pentru plati,fidelizare clienti si a vrea sa stiu cum trebuie sa procedez,ce cod CAEN imi trebuie,as vrea sa fiu unic importator al acestor produse in Romania ,pot vinde si sub forma de PFA sau imi trebuie firma neaparat?un link cu produse ce vreau sa import [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
crysti88, utilizator
Cel mai recent răspuns: crysti88 , utilizator 17:41, 9 Mai 2015
nu inteleg...nimeni nu stie despre ce vorbesc??multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
crysti88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import pe firma altcuiva terminus1 terminus1 Buna, sunt persoana fizica, nu am PFA/SRL etc.. doresc sa import anumite produse din tari non-UE si sa le revand ulterior insa cum am spus, nu detin nici o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Roxie Roxie Buna seara. Sunt PFA la inceput de drum, si as avea nevoie de sfaturi legate de tinerea contabilitatii si declaratiile la Administratia Financiara. Pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)