Buna ziua
Va rog sa-mi raspunda si mie cineva daca, conform OUG 100/2008, OUG 209/2008, Legea 19/2000, Legea 226 si ce legi or mai fi, marirea punctajului pentru anii lucrati in GR I si GR II de munca se va face prin cumul(daca am lucrat x ani in GR I si x ani in GR II se vor aduna ?)
Va multumesc
Multumesc frumos pentru raspuns d-na Gabriela !
Spuneti ca anii lucrati in grupa I nu se aduna cu cei lucrati in grupa II.Acest lucru este valabil numai pentru calculul varstei iesirii la pensie(lucru care deja nu ma mai intereseaza) sau se aplica si la calculul punctajului suplimentar care se va acorda ?
Spuneti ca anul acesta se acorda punctaj suplimentar pentru sporul de grupa(care grupa ?) iar la anul diferentele(care diferente,pentru cei care am lucrat in grupa I si speciala, ca mine ?).Am insistat la aceasta intrebare deoarece unele rude au lucrat in grupa I cat si II si intrebam daca se acorda punctaj suplimentar pentru anii lucrati in grupa I adunat cu punctajul suplimentar pentru anii lucrati in grupa II.
Aveti dreptate,am scris alt topic,pentru mine.Apoi pentru niste rude.
Va rog sa ma scuzati pentru insistenta !
Cu multumiri
Abia acum am vazut ca a-ti completat raspunsul la topicul anterior si acum sunt lamurit.Scuze si inca odata
Va multumesc pentru timpul pierdut cu mine !
Pensie grupa 1
Maria45
am depus dosarul de pensie pentru limita de varsta mi s-a aprobat incepand cu 01..12/ 2009 am lurat din totalul anilor 20 grupa1 .in decizie mi se da;-stagiul ... (vezi toată discuția)