avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotatare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotatare definitiva si irevocabila

Buna seara.Am avut un proces pentru iesire din indiviziune ce s-a incheiat in luna octombrie 2014 dupa mai bine de 5 ani cu recursuri si apel la Tribunalul Bucuresti.S-au primit comunicarile pentru apelul ce a fost respins ca nefondat din luna octombrie si niciunul dintre noi nu a mai facut recurs.Intrebarea mea este vom primi prin posta hotararea definitiva si irevocabila sau trebuie sa o ridicam de la Tribunal?Multumesc
Nu mai primiti prin posta nimic.
Mergeti la instanta unde s-a judecat apelul cu hotararea pe care ati primit-o deja acasa, formulati o cerere prin care solicitati legalizarea acestei hotarari judecatoresti.

Pe hotarare vi se va aplica o stampila pe care va scrie : "definitiva la data de...... " .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face "taxa auto" ContSters247205 ContSters247205 Am primit rezultatul,acesta fiind \\"Solutie: Respinge excepţiile ca nefondate. Admite cererea. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.\\"Acum ce ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut un proces l-am câștigat au făcut apel ... rodicageorge rodicageorge Bună seara, am avut un proces l-am câștigat au făcut apel l-au respins că nefondat ,definitiv . Ce înseamnă? Mai pot face vreun apel ceva, în cât timp ... (vezi toată discuția)