avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună seara, am avut un proces l-am câștigat au ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună seara, am avut un proces l-am câștigat au făcut apel ...

Bună seara, am avut un proces l-am câștigat au făcut apel l-au respins că nefondat ,definitiv . Ce înseamnă? Mai pot face vreun apel ceva, în cât timp îmi vine acasă decizia ,și dacă mai trebuie să merg la tribunalul pentru ștampilă . Mulțumesc pentru tot ma ți ajutat enorm cu multe întrebări.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:40, 21 Noiembrie 2024
Înseamnă că apelul lor a fost respins și a rămas valabila hotărârea primei instante.De comunicat poate dura câteva luni,după comunicare dacă hotărârea e definitiva mergeți și legalizati cele 2 hotărâri.In funcție de obiectul procesului poate sa mai existe recurs sau nu..În hotărârea de pe net vedeți ce spune cu recurs sau definitiva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)
Hotatare definitiva si irevocabila cristina_pop cristina_pop Buna seara.Am avut un proces pentru iesire din indiviziune ce s-a incheiat in luna octombrie 2014 dupa mai bine de 5 ani cu recursuri si apel la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)