Pe data de 27 aprile s-a dat o hotarire intr-o cauza de partaj judiciar - iesire din indiviziune . Piritii au declarat apel , dar in acelasi timp au inceput sa execute hotarirea , adica : au mutat ceva anexe ( cotele gaini - porci , au demontat niste garduri , au elierat un beci care in urma hotaririi imi revine ) . Acum nu mai inteleg nimic . Nu am primit nimic care sa arate motivele apelului . Intrebarea ar fi : daca acestia continua actiunea de apel , dar intre timp au facut si continua sa faca ce s-a scris in hotarirea de fond primita la data aratata , nu inseamna ca au acceptat hotarirea deja inaine de a ramine definitiva si irevocabila ?
Piriti au dreptul de a recurge la caile de atac ordinare si extraordinare, cum au si facuto dealtfel depunand apelul. Urmeaza a vi se comunica apelul paratilor iar instanta de a fixa termenul de judecata.
In ce priveste activitatea lor pe care le insirati nu nseamna ca au renuntat la apel! doar ca se gandesc la faptul ca hotararea data de instanta nu ar mai putea fi schimbata, au putine sanse de castig...
Chiar daca au inceput sa execute deja ceea ce instanta a dispus prin dispozitiv, asta nu inseamna ca nu pot critica hotararea de exemplu sub aspectul cheltuielilor de judecata acordate.
Ramane sa vedeti exact care sunt motivele apelului atunci cand vor fi comunicate si in functie de acestea sa va formulati apararea.
se poat orice cu acesti oameni ...ORICE . Oricum cred ca si judecatorul isi va pune o intrebare .....logic asa ar fi . Cheltuieli de judecata am cerut cit am consumat cu transportul - bonuri benzina iar judecat mi-a taiat " 1/2 ..........sunt curioasa...
Asa de curiozitate am sa las aici ce si cum , macar ca informatie pentru altii , sa vada cam ce-i taie capul pe unii care nu se satura . In citeva zile vedem