avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Evaziune fiscala

Buna ziua,

Am desfasurat o activitate din luna iulie 2014 pana in februarie 2015.
Este vorba de comert online cu produse din europa. In europa dupa cum stiti nu prea se dau facturi deci nu am avut facturi de intrare implicit nici de iesire.
In cele din urma am declarat toate veniturile si am platit deci am avut intentia de a plati o parte din datorie.
Dupa aceea la maxim o luna diferenta am fost chemat la criminalistica economica pentru evaziune fiscala (repet..dupa ce am declarat si am platit o parte din datorie)
Pana in acest moment nu am declarat nimic dar am de gand sa fac o conventie sa pltesc si restul sumei printr-o rata lunara.
Mai exista vreun risc in acest moment pentru a fi tras la raspundere? #-o
Din moment ce aveti dosar penal, exista riscul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune firma criss256 criss256 Buna ziua, Am cesionat partile sociale ale firmei mele catre o cunostinta.In momentul cesionarii firma avea tva de plata la bugetul statului de 21.000 ... (vezi toată discuția)
Anularea unui cost suplimentar telefonie rezultata din frauda/furt lemnarm lemnarm Buna ziua, Firma unde sunt administrator are in proprietate , parte dintr-un abonament de grup , un numar de 12 cartele , una dintre acestea s-a ratacit la ... (vezi toată discuția)
Incasare avans de la clienti persoane fizice iuliandrv iuliandrv Buna ziua ! Va rog sa ma luminati si pe mine in urmatoarea problema : o societate microintreprindere (neplatitoare de TVA) incaseaza in avans contravaloarea ... (vezi toată discuția)