Cunoasteti cazul domnului Voiculescu,patronul postului de televiziune Antena 3.
Acesta a afirmat ,de foarte multe ori,ca procurorii l-au acuzat in dosar,ca ar fi influentat telepatic anumite persoane. Cand procurori din Bucuresti,formuleaza(si fac) o asemenea acuzare,stiind ca va fi cunoscut si public acest lucru,inseamna ca telepatia nu este doar o poveste,nu?
Care este opinia dvoastra strict legata de acest aspect?
2.Care este procedura,cum poate un om de rand,accesa acel document,unde sa poata citi,negru pe alb,aceasta acuzatie adusa de procurori,domnului Voiculescu?
Personal nu am auzit despre o astfel de acuzație.Și, mărturisesc, nici nu cred așa ceva. Probabil că domnul V. a făcut o glumă.Trimiterea în judecată nu se poate face decât pe bază de probe. Cum ar putea fi dovedită influențarea unor persoane prin telepatie? Nu contest existența telepatiei, însă, sigur nu are și nu poate avea vreo pondere în rechizitoriul unei persoane.
Poate telemediatic, nu telepatic. Adica i-o fi amenintat ca-i face albie de porci la TV sau ca-i acuza de ilegalitati pe post. De ex. Dan Diaconescu a fost condamnat pentru santaj prin OTV.
Dosarul telepatia a fost denumit asa de mass media.
Nu se poate dovedi I justitie telepatia si nici nu poate fi condamnata o persoana pe baza de simple presupuneri nedovedite pe baza de probe.
Abuz cedo
Razboinic
am avut o actiune la CEDO introdusa in termen legal conf art 34 si 35 din conv. si am timis ultimele documente in termenul solocitat.
Mi s-a respins cererea ... (vezi toată discuția)