avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Patronul postului de televiziune Antena 3
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Patronul postului de televiziune Antena 3

Buna ziua

1.Stimati avocati .

Cunoasteti cazul domnului Voiculescu,patronul postului de televiziune Antena 3.
Acesta a afirmat ,de foarte multe ori,ca procurorii l-au acuzat in dosar,ca ar fi influentat telepatic anumite persoane.
Cand procurori din Bucuresti,formuleaza(si fac) o asemenea acuzare,stiind ca va fi cunoscut si public acest lucru,inseamna ca telepatia nu este doar o poveste,nu?

Care este opinia dvoastra strict legata de acest aspect?

2.Care este procedura,cum poate un om de rand,accesa acel document,unde sa poata citi,negru pe alb,aceasta acuzatie adusa de procurori,domnului Voiculescu?

Multumesc frumos
Cu respect
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:14, 11 Mai 2015
Personal nu am auzit despre o astfel de acuzație.Și, mărturisesc, nici nu cred așa ceva. Probabil că domnul V. a făcut o glumă.Trimiterea în judecată nu se poate face decât pe bază de probe. Cum ar putea fi dovedită influențarea unor persoane prin telepatie? Nu contest existența telepatiei, însă, sigur nu are și nu poate avea vreo pondere în rechizitoriul unei persoane.
Poate telemediatic, nu telepatic. Adica i-o fi amenintat ca-i face albie de porci la TV sau ca-i acuza de ilegalitati pe post. De ex. Dan Diaconescu a fost condamnat pentru santaj prin OTV.
Dosarul telepatia a fost denumit asa de mass media.
Nu se poate dovedi I justitie telepatia si nici nu poate fi condamnata o persoana pe baza de simple presupuneri nedovedite pe baza de probe.
Am gasit: [ link extern ] /

Chestia cu telepatia era doar exprimare sarcastica, nu s-a pus problema ca Voiculescu sa fie acuzat de abuz de telepatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz cedo Razboinic Razboinic am avut o actiune la CEDO introdusa in termen legal conf art 34 si 35 din conv. si am timis ultimele documente in termenul solocitat. Mi s-a respins cererea ... (vezi toată discuția)
Probe ridicate de s.i.f. fara mandat ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Am un srl care acum este in faliment pe rolul instantei, am avut un spatiu inchiriat, am incercat sa producem paine si produse ... (vezi toată discuția)
Pentru judecatori si procurori ContSters171401 ContSters171401 Domnilor Procurori si Judecatori, Va scriu aici sa va intreb cum puteti sa fiti pasivi la toate neregulile ce se intampla in Romania.Va intreb pe aceasta ... (vezi toată discuția)