Va scriu aici sa va intreb cum puteti sa fiti pasivi la toate neregulile ce se intampla in Romania.Va intreb pe aceasta cale cum de nu luati atitudine?
O sa va vina randul si dumneavoastra sa fiti in postura de neindreptatit mai devreme sau mai tarziu, credeti-ma ca o sa vina ...mai devereme sau mai tarziu.
Cum este posibil sa stati calmi si sa va faceti ca nu vedeti?
O sa va spun un caz pe scurt....un baiat din Constanta este acuzat acum 1 am si condamnat de furt la 7 ani.Om cinstit si cu familie(nu stiu detaliile procesului).Omul spune tot timpul ca este nevinovat, nimeni nu il crede.Se sinucide lasand bilet ca a fost nevinovat.
Acum 1 luna am auzit ca a venit o hartie oficiala de la Politie ca nu exista nici un prejudiciu.
Cum credeti ca sotia si familia lui se simt?
Intelegeti ce vreti din scurta povestioara.....
Sunt din ce in ce mai multe situatii de genul celor prezentate de dv
Exista oameni care initial au fost condamnati la zeci de ani de privare de libertate si care ulterior termenului au aparut martori sau probe care au dovedit ca acesta a fost nevinovat
Judecatorilor le revine obligatia sa analizeze,sa judece rechizitoriul realizat de catre procurori in baza probelor si in final sa se pronunte
Sunt cazuri in care partea acuzata staruie sa afirme ca nu este autor ,dar probele...
Sunt cazuri in care se evidentiaza dezinteresul celor pusi sa analizeze fiecare proba si care in final dispun hotarare contrara realitatii
Probabil ca este de vina si faptul ca judecatorii nu au juns sa fie trasi la raspundere pentru hotararile pronuntate
Prejudiciile sunt suportate de catre cei in cauza sau de catre intreaga populatie=vezi amenzile aplicate de catre CEDO
Da...dar eu? Credeti ca e usor sa dorm?Credeti ca imi pot vedea de viata mea? Dar cum credeti ca facem fata educatiei copiilor (sunt amandoi olimpici nationali la mai multe materii) fara ca sa le transmitem ce simtim acum.
Am vorbit cu foarte multi oameni in domeniu juridic si multi stiu care e treaba dar ...cei ce trebuie sa faca ceva....ce fac?
CSM doarme?Cum se poate sa judece un judecator care toata viata a fost pe civil si acum la sfarsit de cariera este pe penal.
Am inteles multe....dar incompetenta care duce ca oamenii sa faca puscarie si viata lor sa se ruineze....nu inteleg.