avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personala in alta tara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personala in alta tara

am un credit in belgia si asi vrea sa ma intorc acasa e posibil sa ma caute banka respetiva ? nu am nimic pe numele meu bunuri valori si cit timp ar trebui sa astept sa stearga datoria
multumes o zi faina sa aveti persoana fzica
Cel mai recent răspuns: valy_lve78 , utilizator 14:48, 10 Mai 2015
Sunt persoana fizica si deci am o zi faina. Multumesc.

Bancile din Belgia nu uita si nu iarta.
Bancile din Belgia "discuta" cu Fiscul Belgian (SPF Finances) care "vorbeste on-line" cu Fiscul Roman (ANAF) si deci pot sti ce bunuri impozabile si fonduri bancare aveti in Romania.
Daca suma in litigiu este substantiala va puteti astepta la derularea unor situatii interesante.

din Bruxelles, Cu stima.
da am inteles dar eu nu am nimic pe numele meu suma este de 30 mii multumesc de raspuns o zi faina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada donatie pentru fiscul belgian laplagne laplagne cumnata mea ii trimite bani maica-sii,periodic. Fiscul belgian cere un act prin care fiscul roman sa certifice acest lucru si (eventual) daca se retine sau nu ... (vezi toată discuția)
Credit facut in strainatate madalinafilip madalinafilip eu si sotul am facut un credit in Belgia de 16.000 euro pe o perioada de 5 ani dar intre timp s-a instalat criza financiara aici, contractul meu a fost redus ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)