avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat

Ma puteti ajuta sa-mi dati niste lamuriri ce casa de marcat portabila ar trebui sa-mi cumpar.Ce caracteristici trebui sa aiba aceasta casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 11 Mai 2015
Cel mai bine e sa contactati pe cei de la firmele care sunt autorizate sa le comercializeze si va vor recomanda ei, in functie de ce doriti sa faceti cu ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalizare casa de marcat portabila andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua, Ati putea sa ma ajutati cu informatii privind documentele necesare fiscalizarii unei case de marcat portabile. In ceea ce priveste punctul de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen prestari servicii it la domiciliul clientului Adrian678 Adrian678 Buna ziua, Doresc sa prestez servicii it la domiciliul clientului si as dori sa aflu cu ce coduri caen pot avea aprobare de la anaf Va multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen 4791 Dana.m. Dana.m. Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu anumite răspunsuri pentru situația comerțului online cod caen 4791. Autorizarea se face la terți sau la ... (vezi toată discuția)