avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie balcon

buna ziua.ma numesc nicu si as dori sa fiu lamurit intr-o problema de cei care se pricep. locuiesc la un fost camin cu erau cele construite de fabrici, acum fiecare locatar este proprietar.de ceva timp primaria ne-a dat voie sa ne construim balcoane, bine inteles legal cu autorizatie si tot ce trebui.precizez ca acest camin are parter si etaj, eu locuiesc la atajul 1.
vecina de la parter deja are proiectul.dar nu vrea sa-mi aratesi nici sa-mi spuna nimic despre el, dansa stie ca doresc sa-mi construiesc si eu balcon. din cele auzite dansa ar vrea sa isi faca balconul cu aplecatoare adica fara placa deasupra,ceea ce inseamna ca sansele mele de a realiza balconul sunt 0 %.
precizez ca am fost deacord sa particip cu bani la efectuarea placi de beton dintr noi.
ce sanse am sa pot sa-mi construiesc balconul
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:21, 11 Mai 2015
Un balcon trebuie sa fie aprobat si de vecini: asadar, ar trebui sa va lase sa aflati informatiile care va intereseaza. Insistati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire balcon la parter ContSters252142 ContSters252142 Cu respect, Forum Doresc sa va supun atentiei 2 situatii: [1] Locuiesc la parter intr-un bloc de 4 etaje, ... (vezi toată discuția)
Care sunt formalitatile pentru a construi un balcon la apartament? mihaelageageac mihaelageageac Locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc si doresc sa construiesc un balcon. Constructia este astfel realizata incat balcoanele vecinilor sunt in ... (vezi toată discuția)
Cine se ocupa de renovarea balcoanelor? alexa_m alexa_m Locuiesc intr-un bloc construit prin anii '70 Este intr-o stare destul de proasta, indeosebi balcoanele. La fiecare etaj placa de beton a balconului s-a ... (vezi toată discuția)