avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare in REVISAL

Buna ziua.Am operat in REVISAL pe data de 08.05.2015, o suspendare de o zi ,dar nu am transmis-o tot in acea zi ci a ramas sa o transmit astazi.Intre timp patronul s-a razgandit in privinta acelui salariat si acelei zile de suspendare si mi-a cerut sa anulez transmiterea.Problema este ca eu pot sa nu mai transmit suspendarea dar ea a ramas operata in Revisal.Am vazut ca la sectiunea "suspendare"are si posibilitatea de a anula -"anulare"- operatiunea facuta,am intrat acolo dar nu cred ca m-am descurcat la filtrarea randurilor din acea sectiune:la NUME,PRENUME,CNP,NR.CONTRACT ,samd cand intru in aceste subsectiuni sunt mai multe filtre si cred ca n-am operat bine deoarece la finalizarea "filtrarii"nu ma lasa sa ies la operatia "continuare" ci doar am optiunea "renunta".Va rog frumos pentru cei ce au mai trecut prin situatii similare sa ma ajutati sa anulez ,suspendarea caci trebuie sa o transmit cel tarziu maine ,conform legii .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 14 Mai 2015
Anulare suspendare contract:

Operatia permite anularea suspendarii unui contract deja adaugat in cadrul aplicatiei
Operatia de anulare a suspendarii unui contract se poate face apeland butonul "Anulare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare".

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi anulata suspendarea si se apasa butonul "Continuare".

Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". Suspendarea contractului va fi stearsa din lista.

p.s.
Manualul de utilizare a aplicației Revisal se regăsește în aplicația instalată, accesând
butonul „(?)” situat în colțul din dreapta sus al ferestrei principale a aplicației.
Din pacate in ecranul in care ar trebui sa-mi apara toate contractele ce au fost suspendate de-a lungul timpului nu imi apare nimic,nici un salariat nici un contract ca sa pot selecta si sa pot anula suspendarea.Probabil ca din cauza ca deja sunt operate si incetarile de suspendare,nu stiu....La sectiunea "incetare"contract ,la care este si acolo optiunea de a anula imi apar toate contractele incetate dar la sectiunea suspendare nu .Sincer ,chiar n-am nici o idee cum ar trebui sa rezolv situatia.Am citit si in manualaul de utilizare si am vazut ca este acelasi lucru cu ce mi-ati spus dvs,@freelis.Chiar nu stiu ce pot sa fac,sunt foarte dezamagita de acest program cu posibilitati de operare atat de limitate.
Nu cumva c.i.m. apare activ?
Da, c.i.m. apare activ,fiind vorba de o singura zi ,am operat si incetarea suspendarii,asa ca suspendarea nu mai putea fi in lista de la subsectiunea suspendare.Am incercat tot in acel ecran fara lista, sa introduc datele salariatului prin operatiunea filtrare,dar probabil ca nu introduc ce ar trebui iar in manualul de utilizare informatiile sunt foarte "eliptice"de subiect.Cred ca trebuie sa-i sugerez patronului ca trebuie sa revina asupra "razgandirii",caci nu vad ce altceva pot face.
Daca apare activ , atunci ce suspendare mai doriti sa operati dupa ce ati anulat-o pe prima?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim cu cfp grigoree grigoree Buna seara, Am suspendat un CIM cu decizie de suspendare pe o perioada de 16 zile lucratoare conf. art. 54 in baza cererii facuta de salariat, am operat in ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic gabitza79 gabitza79 buna ziua! Am o salariata care se intoarce din CIC cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In revisal am trecut suspendarea pana cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)
Perioada de suspendare pentru ccc transmisa eronat in revisal econo econo Angajata a optat pentru 1 an ccc1.: 2012-2013. Persoana care a transmis suspendarea a transmis eronat perioada 2012-2014.Ce este de facut in acest caz pentru ... (vezi toată discuția)