avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare suprafata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare suprafata

Buna ziua
Am cumparat un teren de 500 mp. pe care mi-am construit o casa, dar cind s-au facut masuratorile pentru proiect am constatat ca exista o suprafata masurata de 750 mp.Cum as putea sa dobindesc acest teren.Se poate face rectificare de suprafata?
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 15:03, 11 Mai 2015
Depinde de situatia juridica a terenului si a parcelarii din zona.
Totusi .......
Si cand gasesti 100 lei pe strada, tot te intrebi ai cui or fi fost.
Dar la 250 mp teren ?
in nici un caz ............ nu este de pomana!Mai degraba,trebuie identificat si apoi solicitat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate ADR_C ADR_C Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti daca se poate . Se considera greseala materiala transcrierea eronata a unei suprafete de teren in Titlul de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Problema acordare autorizatie construire contabilsef contabilsef Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce solutii am, ca sa primesc o autorizatie pentru construirea unei case. In 2009 am cumparat un teren in Zalau, jud. Salaj in ... (vezi toată discuția)