avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere de firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere de firma

lucrez la ofirma italiana de confecti,am mai ramas doar 7 angajati,acum ne-au anuntat ca isi inchid activitatea in romania si ne disponibilizeaza pe toti.Am o intrebare avem dreptul la salarii compensatori?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 15:12, 29 Iunie 2009
Depinde ce prevede contractul colectiv de munca - in caz de disponibilizari . Daca acsta prevede efectuarea unor plati compensatorii ele trebuie acordate.
Da, aveti dreptul la minim 1 salariu compensatoriu CCMUN 2007-2010.
CCMUN prevede minim 1 salariu compensatoriu, dvs puteti negocia mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere post - salarii compensatorii ? raluiulia raluiulia Buna ziua, in momentul actual sunt angajata la o firma aflata in insolventa , care mi-a redus postul cu trimitere in somaj. Sunt in perioada de preaviz ... (vezi toată discuția)
Buna filipandra filipandra buna ziua va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la urmatoarea speta: o firma cu mai multe puncte de lucru.,inchide unul dintre ele,deoarece il vinde,iar ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu nagymj nagymj Buna ziua Asi dori sa intreb daca SRL este obligat sa plateasca salar compensatoriu daca trimite in somaj. Multumesc (vezi toată discuția)