avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap

O persoana care a beneficiat de certificat de handicap accentuat (bolnav de leucemie) in anul; 2014-2015,iar la revizuirea anuala i s-a schimbat incadrarea in Mediu are vreo sansa sa i se schimbe incadrarea cand face contestatie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 12 Mai 2015
1. Pesemne ca boala este in regres si de aceea i s-a modificat gradul de handicap.

2. - Nu va putem spune care va fi raspunsul la contestatie.
- Comisia de expertiza medicala este cea care apreciaza gradul de handicap.
dar,totusi este o boala de care nu te vindeci deocamdata,ai un tratament pe care il ei toata viata.
Aveti dreptate dar stabilirea gradului de handicap este de competenta comisiei de expertiza medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

un bolnav cu schizofrenie are dreptul la un insotitor? ganditor ganditor sora unei cunostinte este diagnosticata cu schizofrenie este pensionata de boala ,necesita ingrijire pentru a urma tratamentul va rog sa imi spuneti are ... (vezi toată discuția)
Odata incadrat intr-un grad de handicap ireversibil, este posibil ca ulterior sa fie retras gradul de handicap? ghion ghion Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: Am fost incadrat intr-un grad de handicap 2 accentuat, revizuibil anual ,cu toate ca sufar de trei afectiune ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)