avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

buna seara!am si eu op intrebare.parintii mei au locuit intr-o casa timp de 45 de ani.ambii sunt decedati si vrem sa facem mostenirea.dar problema est ca nu s-a gasit rol pe numele tatalui meu,avand in vedere ca timp de 45 de ani au platit impozite.ceilalti frati ai tatalui meu au decedat si mai sunt2pe titlul de proprietate apar toti fratii fiindca au cererri pe pamant dupa revolutie.cum sa procedam?
multumesc frumos
Mergeti cu actele la un cabinet de avocat pentru a deschide un proces de partaj si succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ordinul cu nr 192 din 1995 asupra dreptului de proprietate roscule roscule tata a mostenit pamant de la bunicu el a murit in 93 mama traieste am facut cerere in 1995 ptr stabilirea drep de prop. fiind singurul dintre frati si mama ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea pe un titlu de proprietate nyusziful nyusziful Buna ziua. Avem un titlu de proprietate, care este pe numele tatalui, emis ca urmare a cererii unuia dintre copii, tatal fiind defunct. Titlul a fost emis in ... (vezi toată discuția)
Succesiune imobil retrocedat dupa divort Lulica Lulica Buna seara Parintii mei au achizitionat in 1967 un imobil pe numele tatalui meu, dar specificandu-se ca este casatorit (cu mama mea). In anul 1978 imobilul ... (vezi toată discuția)