avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire

buna dimineata . ce inseamna -cu apel odata cu fondul ? pot face apel acum cat santem cu procesul pe fond . la ultima sedinta n-i s-a dat admitere in parte si in principiu . ce inseamna , iar la sfarsit -cu apel odata cu fondul . multumesc pt ajutor .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:14, 12 Mai 2015
Inseamna ca Incheierea de admitere in principiu ( Incheiere interlocutorie) nu poate fi atacata cu apel separat acum cat se deruleaza judecata pe fond a cauzei , ci ulterior dupa pronuntarea sentintei pe fond, se poate formula apel atat impotriva Incheirii cat si a sentintei pronuntate pe fondul cauzei.
Este vorba de incheierea de sedinta ,odata cu fondul inseamna ca,incheierea de sedinta va putea fi atacata cu apel odata cu apelul impotriva hotararii ce se va pronunta pe fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum formulez o cerere in apel DGG DGG Buna ziua. As vrea sa stiu daca este bine cum am formulat aceasta cerere in apel, de mai jos. ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel? aidu aidu In data de 11.11.2014 am facut apel impotriva hotararii din 21.10.2014. Am depus cererea de apel la Tribunal, care judeca fondul. Nici pana astazi nu am ... (vezi toată discuția)
Obiectii la ..incheiere !? tutu12 tutu12 .. s-a dat o incheiere intr-un proces de partaj , hotarandu-se desemnarea unor experi evaluatori de bunuri si .. contabil. O bservand ulterior incheierea am ... (vezi toată discuția)