avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Extraoptiune Gratuita nerecunoscuta de TELEKOM
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Extraoptiune Gratuita nerecunoscuta de TELEKOM

Buna ziua .
Sunt abonat Cosmote (servicii mobile ) dinainte sa fie achizitionati de cei de la TELEKOM. In contractul facut cu Cosmote aveam o extraobtiune gratuita activa(acces la televiziune mobila pe Dolce mobile ).Acum 1 luna am zis sa imi creez cont si sa o folosesc .
Ii contactez pe cei de la TELEKOM si imi spun ca aplicatia Dolce mobile nu mai exista si ca toti utilizatorii au fost transferati pe aplicatia Telekomtv.
Eu zic,ok ! Vreau si eu !
Imi raspund ca nu se poate .Explicatie : "Daca nu ati creat cont pana la data cand Cosmote a fost achizitionat de Telekom ,acum nu se mai poate."
Este legal ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:02, 12 Mai 2015
Cosmin0B a scris:

"Daca nu ati creat cont pana la data cand Cosmote a fost achizitionat de Telekom ,acum nu se mai poate."

Replica pe care trebuie sa o aveti intotdeauna la indemana este "Unde scrie??":)

Verificati daca in contractul cu CSMT aveati un termen pana la care trebuia sa va creati contul, daca nu exista acest termen ii sunati pe cei de la TLKM, ii informati ca nu exista niciun termen de creare a contului si le spuneti pe un ton calm si ferm ca daca nu respecta prevederile contractelor pe care le-au preluat odata cu achizitionarea CSMT veti sesiza ANPC si va rezervati si dreptul sa ii actionati in instanta pentr nerespectarea clauzelor contractuale.

Nici nu va puteti inchipui cat de repede isi pot schimba opiniile!

Eu aplic de fiecare data (atunci cand e cazul) strategia asta, intai ma informez sa fiu convins ca legea e de partea mea (inclusiv clauzele contractuale) si apoi le trimit emailuri cu referire la prevederi legislative si contractuale.
Iar cand ma conversez telefonic si bag de seama ca vor sa ma "abureasca", le dau replica de mai sus!;)

La ANPC puteti trimite sesizarea si online cu documentele justificative (contractul de furnizare servicii si copie CI).

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor telefonie dragos_popa dragos_popa Buna ziua, Am un abonament pe persoana juridica care a iesit din perioada minima de 1 an. Am solicitat inchiderea abonamentului pe data de 31.10.2014 si ei ... (vezi toată discuția)