Buna ziua .
As vrea sa cumpar un teren de casa in suprafata de 0,6h undeva intr-un sat. .Problema e ca ca asazisii proprietari sunt morti de 40 de ani . Au ramas doar 4 copii si aia foarte batrani . Exista doar un titlu de proprietate dar este pe numele celor morti (titulari) .As vrea sa va intreb respectuos ce-ar mai trebui sa am in vedere daca vreau acel teren ? Unii dintre copiii legitimi ai titularilor au murit si ei la randul lor si-au ramas ginerii sau nurorile , au si ei drept de mostenire ? Din moment ce esista doar titlu de proprietate pe care copii sunt trecut ca mostenitori , mai trebuie sa faca intabulare pe ei si-apoi sa mi-l vanda sau pot face tranzactia si sa-l intabulez direct pe mine ?
Mulltumesc !
Cu respect .
Acte casa
adriana.dimitriu
Prin 1999, am cumparat o casa in Dumbravita-la 30 min de Brasov. Am luat-o de la niste tineri, printr-un act facut la primarie. Ei o luasera in acelasi mod de ... (vezi toată discuția)
Mostenire
viorelmuresan
Buna ziua !! vreau si eu o lamurire. parinti la sotia mea au murit .Ea mai are o sora care traieste ,si a avut un frate care este mort ,dar a ramas in urma ... (vezi toată discuția)