avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie pers.fizica- plafon maxim
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie pers.fizica- plafon maxim

Buna ziua, imi puteti spune care este plafonul maxim pentru o donatie acordata de o pers. Fizica la alta pers. Fizica ? Asta daca exista vreun plafon. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 17:20, 12 Mai 2015
Nu exista un asemenea plafon pentru donatii. Cred ca doar in cazul darului manual este un plafon de 25.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract dar manual amatan63 amatan63 Buna ziua, exista un model de contract care se incheie de ONG-ul care ofera un dar manual? Sau este suficienta Dispozitia de plata... Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum este aplicat pragul de 25.000 la donații? pe o anumită ... radan8 radan8 Cum este aplicat pragul de 25.000 la donații? Pe o anumită perioadă de timp (e.g. pe an/lună) sau pe tranzacție? De la o anumită persoană sau 25.000 / ... (vezi toată discuția)
Donatie in bani ady09 ady09 Daca parintii mei imi doneaza o suma de bani ,aceasta este impozabila sau nu.Donatia terbie facuta obligatoriu notarial sau sunt si alte cai? Multumesc (vezi toată discuția)