avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caz social
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caz social

buna ziua.sunt insarcinata in luna a 5.si sunt in clasa a 12.cu prietenul meu cu care am facut copilul nu ma mai inteleg,si as vrea sa stiu daca as putea sa plec din tara insarcinata fiind,iar el sa nu aiba cum sa ma opreasca.el isi doreste copilul acesta numai ca relatia noastra e urata nu ne mai intelegem.ar putea sa mi faca rau in privinta asta?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Timaru , Avocat 19:11, 12 Mai 2015
Buna ziua,

Puteti pleca din tara. Daca nu sunteti casatoriti, atunci tatal trebuie sa isi recunoasca copilul pentru a putea exercita drepturi asupra acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma unei relatii de cateva luni cu un barbat cu ... Mihaela Abrudan Mihaela Abrudan Buna ziua! In urma unei relatii de cateva luni cu un barbat cu care nu an fost casatorita am un copil pe care tatal a refuzat sa il recunoasca. Timp de 5 luni ... (vezi toată discuția)
Renuntarea benevola la drepturile parintesti in vederea adoptiei AncaElena48 AncaElena48 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema legala si am nevoie de cateva lamuriri. Sunt insarcinata iar tatal copilului nu vrea sa isi asume responsabilitatea fata ... (vezi toată discuția)
Interdictie tata copil nenascut Dalya29 Dalya29 Buna ziua. Ma aflu in trista situatie in care astept un copil si nu sunt casatorita cu tatal acestuia, desi sunt in luna a 8-a de sarcina inca nu reusesc sa am ... (vezi toată discuția)