avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sunt angajat si nu am fost trecut in tabelul de creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sunt angajat si nu am fost trecut in tabelul de creante

buna ziua!
sunt angajatul unei societati care a intrat in insolventa, s-a aprobat planul de reorganizare iar eu nu am fost trecut in tabelul de creante, ce mai pot face?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
irinelavram, utilizator
Cel mai recent răspuns: irinelavram , utilizator 11:29, 13 Mai 2015
Buna ziua,

Mergeti si discutati cu lichidatorul. Acesta ar fi trebuit sa va treaca in tabel automat. Si incercati sa depuneti o contestatie la tabelul de creante.

Succes,
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise catre o societate aflata in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra a prestat servicii si a emis o factura catre o societate aflata in insolventa (intrata in insolventa pe L85/2006). Scadenta de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare lichidare a unei sociatati ediaconu ediaconu La data de 18.12.2013 HGEA a hotarit intrarea in dizolvare si lichidare a societatii potrivit Legii137/2002;OUG nr.88/1977;Hg 577/2002 si Legii 31/1990. La ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa- sanse de recuperare drepturi salariale florina oprea florina oprea sunt fosta angajata la o firma care de saptamana trecuta a intrat in insolventa.intrebarea mea este urmatoarea: am nevoie de un reprezentant legal (avocat) ... (vezi toată discuția)