avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie somaj, angajat, angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie somaj, angajat, angajator

Fiind in somaj tehnic, nu se plateste catre stat contributia de 0.5% nici de angajat, nici de angajator. INTREBARE : este posibil si legal ca in situatia concedierii, fostul angajat sa plateasca catre stat contributia de somaj si pentru angajat si pentru angajator, retroactiv pentru a beneficia de indemnizatie de somaj pe durata unui an ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 13 Mai 2015
Cel mai bine este sa intrebati la AJOFM sau la ANOFM, email - anofm@anofm.ro, daca este posibil ceea ce dvs doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj ContSters365395 ContSters365395 Va cer ajutorul pentru edificarea unei situatii.Am lucrat ca militar,iar in iunie,anul acesta,mi-a expirat contractul si am decis sa nu-l reinnoiesc.Conform ... (vezi toată discuția)
Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj CazacuMaria CazacuMaria Buna Ziua! In iulie 2013 am absolvit o facultate si pe data de 30.09.2013 am depus dosarul pentru somaj. Pe 01.10.2013 am incheiat un contract individual de ... (vezi toată discuția)