avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

Buna ziua,
Ma numesc Ioana si lucrez din 1978 in cadrul unui institut de cercetarei. Anul acesta in mai am dreptul sa ma pensionez anticipat (am lucrat 20 de ani in grupa II-a). Asi dori sa stiu daca ma pensionez anticipat daca mai am dreptul sa cumulez salariul cu pensia si in ce conditii (Institul se autofinanteaza, nu sunt bani de la buget). va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:21, 13 Mai 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime corespunzatoare grupei de munca ezamfir ezamfir Buna seara , ma numesc Elena , am 57 de ani si in urma cu un an am vrut sa-mi depun dosarul pentru pensionare. Mentionez ca am lucrat intre anii 27 sept ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare dodoambra dodoambra Buna ziua, Am 62 de ani inpliniti in octombrie 2013 (nascut in 1951) Sunt angajat din 1977 septembrie ca inginer. Repartitia am avut-o la o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)