avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Afis despre bacsis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Afis despre bacsis

Am o mica florarie si evident casa de marcat. Am pus afis "Nu se primeste bacsis" e in regula? Mai sunt obligat la altceva?
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 11:57, 14 Mai 2015
Da! Sunteti obligat sa aveti registrul cu declararea banilor angajatilor la inceperea programului si trebuie sa notificati la ANAF despre infiintarea acestui registru.
In plus, trebuie sa aveti pozitie distincta "bacsis" la casa de marcat (pentru cazul in care primiti totusi bacsis).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)
Ordonanța 8/2015 ianasi claudia ianasi claudia Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un model de regulament prin care se stabilește ce se întâmplă cu bacșișul. Nu știu cum ar trebui să arate ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)