avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Care este modul in care se poate vinde o casa ? Casa a fost mostenita de 3 frati, unul dintre ei a decedat (dar are un copil minor dintr-o casatorie care este desfacuta-- cand a decedat era divortat .) Cine si cat mosteneste si cum se poate vinde casa ?
Pentru a vedea cine si cat mosteneste, si pentru a dobandi dreptul de proprietate, trebuie sa dezbateti succesiunea. Va recomandam sa consultati un notar care va poate ajuta cu toate informatiile si demersurile necesare.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
Mostenire elybuga elybuga Sotul meu avea un apartament impreuna cu fratele lui! Din cate stiu sotul meu a semnat o hartie la notar pri care ii da dreptul fratelui lui de a vinde ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare -cumparare alin2 alin2 Un sfat va rog. Mama este mostenitoarea unei proprietati rezultata in urma taxei de succesiune intre frati acestia neavind nici o pretentie la imobilul ... (vezi toată discuția)