avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie rovignieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie rovignieta

Buna ziua,
am si eu o intrenbare..in 2010 am primit un pv de contraventie pentru rovignieta acum cateva zile am primit o somatie de plata cu executare silita
intrebarea mea este pot sa mai contest pv de rovignieta mai ales ca semnat electronic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 14 Mai 2015
Atata timp cat nu ati contestat procesul verbal in 2010 si ati luat la cunostiinta de el la acel moment, sansele sa castigati intr-o contestatie la executare sunt mici. In cadrul contestatiei la executare nu mai puteti contestat titlul, adica pv, ci formele de executare. Pv. trebuia contestat in 2010, cand l-ati primit.
Este depasit termenul de 15 zile in care legal,puteati formula plangere contraventionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de inadmisibilitate intr-o contestatie la executare iovita iovita Bună ziua, am pe rol un proces de contestaţie la executare pentru o amendă dată de Regia nationala de drumuri pe motiv că nu am avut rovigneta. Nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, In luna septembrie am primit o amenda contraventionala. Procesul-verbal de contraventie a fost contestat in termen de 15 zile la judecatorie, si ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda rovineta Brokeru22 Brokeru22 Am primit la fostul domiciliu ( unde locuieste mama) o executare silita(somatie) pentru o amenda la rovineta din anul 2012. Amenda a fost aplicata in data de ... (vezi toată discuția)