avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prime neincasate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prime neincasate

buna ziua , lucrez in compania Posta Romana de vreo 20 si ceva de ani si pana in prezent . in toata perioada mai putin ultimi 5- 6 ani se primeau prime cu diverse ocazii . ( primele erau stipulate in CCM ). am spus asta e daca nu se mai dau prime ma resemnez cu ideea . dar problema acum esta urmatoarea . de vreo 2 ani sindicatul di Posta Romana se ,, lupta in instanta " ca salariati sa primeasca primele restante . pana la urma se pare ca cei din sindicat au castigat iar primele le vor incasa doar MEMBRIi DE SINDICAT . se spune foarte clar in adresa primita ca doar sindicalisti si numai ei . ce pot face in aceasta situatie restul angajatilor ? pe fluturasul de salariu se oprea ( acum nu se mai opreste ) o anumita suma pentru ATENTIE !!!! << NEGOCIERE CONTRACT COLECTIV DE MUNCA >>. aceasta platinduse chiar daca nu erai membru de sindicat deoarece se considera ca baneficeai de CCM . pana la urma cum pot intra in posesia primelor si restul angajatilor ? #-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 5 August 2017
nici nu a existat . ccm 2010-2018. si totusi pana in 2015 suma s-a luat legal sau nu
Pentru 2014 si 2015 o puteti recupera printr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca eugeniaolimpia eugeniaolimpia CCM este doar pentru sindicalisti sau si pentru restul angajatilor ca nu prea inteleg ?:O:O:O:O (vezi toată discuția)
Protocol cu sindicatele Carmen Curelea Carmen Curelea care este puterea unui protocol semnat intre sindicat si administratie? mai ales cele care diminueaza drepturile salariale ale salariatilor? trebuie aduse la ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu cosmin01 cosmin01 Buna ziua.Am si eu o intrebare legata de salariu compensatoriu.Am fost angajat la o statie PetromV in orasul meu.Ulterior statia s-a transformat in Petrom si ... (vezi toată discuția)