avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Imobiliare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Imobiliare

Am o casă construită între anii 1987 1993 fără autorizaţie pe pământul bunicilor. Ei au titlul de proprietate pe teren. Care ar fi procedeul pentru a putea intra în posesie cu acte în regulă , asupra terenului şi a casei.-intabulare, cadastru.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 15:04, 15 Mai 2015
trebuie sa faceti in instanta o actiune prin care sa se constate ca ati devenit proprietar pe casa prin accesiune imobiliara. Aceasta actiune trebuie facuta in numele proprietarilor terenului. In cadrul procesului cereti ca expertiza ce se va efectua sa fie avizata OCPI ca sa preintampinati eventuale probleme ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa+teren ellastef ellastef terenul; are cadastru si intabulare,iar casa o am trecuta doar pe rol in registrul agricol pe care platesc impozite.ilam in posesie de 6ani prin contract de ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Cristina120 Cristina120 Buna seara, Intentionez sa cumpar un teren in afara bucurestiului, pe care este construita o casa batraneasca. La discutia cu vanzatorul am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Cine devine proprietarul unei case noi? msandrea msandrea Buna ziua! Detin impreuna cu fratele meu o proprietate teren mostenita de la parinti in cota de 1/2. Pe acest teren s-a emis o autorizatie de construire pe ... (vezi toată discuția)