avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru bani personali
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru bani personali

Pentru serviciul de apa/canal, salubritate - nu se foloseste casa de marcat, atunci mai este nevoie de intocmirea registrului de bani personali
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 08:24, 18 Mai 2015
Buna dimineata,
Nu
De ce nu? Doar se efectueaza incasari. Nu ramane rest pe care nu-l puteti da clientului ? Ceva de genul 0.03 lei sau 0.01 lei? Cum justificati aceste sume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Marcare sume in casa de marcat loricazacu loricazacu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu urmatoarea speta: In data N soldul cu care inchei registrul de casa este de 10.005 lei. 10.000 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire inregistrare bani de serviciu ContSters232561 ContSters232561 Buna ziua! Am unele nelamuriri in ceea ce priveste operarea intrarilor si iesirilor de sume pe casa de marcat. Eu am inteles asa: 1) la inceputul zilei sau in ... (vezi toată discuția)