avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont lichidat de imputernicit dupa decesul titularului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont lichidat de imputernicit dupa decesul titularului

buna seara. ce pot sa fac in cazul in care imputernicitul a scos banii din contul titularului dupa moartea acestuia?
eu sunt mostenitoarea titularului
fapta s-a desfasurat in felul urmator: in contul titularului au intrat bani dupa decesul acestuia, imputernicitul s-a dus la banca, (banca ne stiind ca titularul este decedat) a tranferat banii din contul curent intr-un cont cu card tot al decedatului, el avand cardul si pinul decedatului si a dat cardul si pinul unei surori al decedatului.
acum eu ca mostenitoare de drept a decedatului ce pot sa fac, de la cine sa recuperez banii, cine se face vinovat, stiind ca exista mostenitor de drept?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:55, 15 Mai 2015
si Imputernicitul cine este ?
Sora defunctului nu este si ea mostenitoare a acestuia ?
S-a deschis dezbaterea succesiunii defunctului ?

Descrierea situatiei este incompleta.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a gresit, ce trebuie sa fac andreyskysky andreyskysky Buna seara . Am avut a doua infatisare in care am rugat instanta sa trimita adresa unor banci pt aflarea reala a unui depozit al decedatului a carei succesiune ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire pentru minor Stelagre Stelagre Buna seara,am o fetita minora sub 14 ani, tatal ei a murit si am inceput succesiunea. Eu nu am fost casatorita cu el, la data decesului a fost necasatorit. ... (vezi toată discuția)
Imputernicire cont cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, bunica mea a decedat si inainte sa moara l-a imputernicit pe unchiul meu (ginerele ei) pe un cont bancar.Intrebarea mea este bunicul meu mai are ... (vezi toată discuția)