avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul prima casă, renuntare la contract dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul prima casă, renuntare la contract dupa semnarea lui

Bună ziua,
Î-mi cer scuze pentru că pun pentru a doua oară această intrebare, dar nu am primit nici un răspuns până acum si mi-aș dori să știu la ce mă pot aștepta.

Mă numesc C.I sunt din Galați și vă rog frumos dacă se poate să mi se răspundă la următoarea problemă.
Am inceput demersurile pentru achiziționarea unui apartament prin programul prima casă ajungănd până la semnarea contractului de vânzare - cumpărare, urmând ca banca să livreze banii către vânzător.
Problema mea ca cumpărător este că vreau să renunț la acest contract cu toate că am semnat contractul de vânzare - cumpărare și urmează ca banca să livreze banii către vânzător.
Întrebarea este cum pot renunța la contract în momentul acesta și ce se poate întâmpla cu contractul.
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:01, 17 Mai 2015
Banca nu transfera banii in contul vanzatorului decat in baza ordinului de plata pe care trebuie sa il completati dvoastra.

Daca nu ati semnat pana la data prezenta ordinul de plata singura posibilitate pe care o vad este este sa discutati cat mai urgent cu banca cu privire la denuntarea contractului de credit urmand sa ramaneti doar cu paguba reprezentata de avans si cu restul de cheltuieli facute pana in prezent la care se vor adauga cele pe care le veti face cu anularea contractului de vanzare/cumparare (notariat, cartea funciara).
Este posibil sa platiti ceva si bancii pentru denuntarea contractului inainte de termen daca este prevazut asa ceva in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul prima casă cristofer cristofer Bună ziua, Mă numesc C.I sunt din Galați și vă rog frumos dacă se poate să mi se răspundă la următoarea problemă. Am inceput demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea antecontract vanzare-cumparare de catre promitent cumparator jhonmer jhonmer Este vorba despre un apartament. S-a facut un antecontract in 12.02 2009 intre parti in care s-a dat o arvuna de 1000 de euro si urma ca in data de 10.04 2009 ... (vezi toată discuția)
Casa noua - ajutor magyari magyari Povestea, pe scurt, este urmatoarea: Am vazut niste case dragute, m-am interesat putin despre constructor, dupa care am batut palma. Ideea a fost sa semnam ... (vezi toată discuția)