avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am vreun avantaj sa parasc judecatoarea la CAB??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am vreun avantaj sa parasc judecatoarea la CAB??

Avand in vedere ca am dat in judecata Inspectia Judiciara la Curtea de Apel Bucuresti, am posibilitatea, in temeiul art. 16 ind 1 legea 544, sa chem ca parat si pe judecatoarea care face obiectul sesizarii.
Ar fi acest lucru avantajos sau dezavantajos...si de ce?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 18:32, 19 Mai 2015
V-am mai spus. Nu puteți chema în instanță judecătorii pentru actele efectuate în interes de serviciu.
In contencios administrativ!!
Am dar in judecata inspectia judiciara, pt ca nu a vrut sa o sanctioneze disciplinar pe judecatoare.
Si pot sa o parasc si pe judecatoare, tot in contencios.
Dar ce beneficii ar rezulta din asta???

Va rog mult sa imi raspunda multa lume la subiectul asta... deoarece e cel mai important pt mine!!
Nu înțelegeți că nu puteți chema judecătorii în instanță, indiferent de sediul materiei, pentru fapte ce țin de exercitarea profesiei de judecător?
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
Radu9, utilizator
Nu inteleg de ce ma contraziceti.
Studiati practica sectiei CAF a CAB...si o sa vedeti ca la cel putin jumate din actiunile oamenilor impotriva Inspectiei Judiciare... CHIAR INSTANTA a pus in discutie introducerea in cauza ca parat a judecatorului care face obiectul sesizarii a carei solutie se contesta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie a rezolutiei inspectiei judiciare alexvas alexvas As dori sa pun urmatoarele intrebari: 1) cf. art. 47 pct. (6) lit. b) din Legea nr. 317/2004 (actualizata, republicata... etc.), Sectia de Contencios al CAB ... (vezi toată discuția)
Documente ce se depun la un dosar în contencios administrativ Angajat roman tara gazda Angajat roman tara gazda Am formulat către Inspecția Judiciară o plângere împotriva unui magistrat, procuror DNA, pentru clasarea unui dosar vizând fapte de corupție la nivel de ... (vezi toată discuția)
Exceptie de incalcare a principiului fundamental al egalitatii in procesul civil aidu aidu INTREBAREA E CE SA SOLICIT??? Temei de drept: Art. 8 C.pr.civ: Egalitatea părţilor în procesul civil constituie un principiu fundamental al acestuia şi, ... (vezi toată discuția)