avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie invalidare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie invalidare

Decizie de invalidare a masurii acordarii de despagubiri. Cum se poate contesta?
Decizia de invalidare s/a intemeiat pe faptul ca:
1. nu s/a putut stabili suprafata reconstituita dupa autor, avand in vedere ca nu a fost inaintat niciun referat din care sa rezulte actele si suprafetele de teren reconstituite.
2. nu s/a putut stabili suprafata preluata de stat, lipsind orice acte sau mentiuni in acest sens.
3. Din cuprinsul unei sentinte rezulta ca terenul reprezentand vechiul amplasament pentru care s/a constituit prezentul dosar de despagubire se afla in domeniul privat al Primariei, nefiind solicitat de persoane.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:12, 17 Mai 2015
Daca sunt intrunite conditiile legale, atacati decizia in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izlazul comunal -reconstituire drept de proprietate bukinst bukinst Poate cineva sa se pronunte daca in baza Legii 247/2005 mi se poate reconstitui dreptul de proprietate pe amplasamentul original care este IZLAZ ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 interval interval Am depus o cerere de reconstituire conform Legii 18/91 Totul este in regula, exceptand o suprafata de 1ha care a fost atribuita altei persoane, deoarece ... (vezi toată discuția)
Referitor la legea 247/2005 florica72 florica72 Buna seara!!! AS DORI SA IMI RASPUNDETI DACA E POSIBIL, CU PRIVIRE LA UN TEREN INTRAVILAN DE 15000MP PE CARE BUNICII L-AU AVUT IN POSESIE INAINTE DE ... (vezi toată discuția)