avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Gard electric
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Gard electric

Buna ziua tuturor

As vrea sa imprejmuiesc o cultura de porumb cu gard electric care lucreaza cu
10 -15 kV, pentru a proteja de animale salbatice ( capriori, mistreti si ursi.
Ma intereseaza daca exista cadru legal care imi permite sau ma restrictioneaza
la executarea acestiu imprejmuiri. Gardul este unul identic ca si cel folosit in cazul
impejmuirii turmelor de vaci.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2015
maganyosutas, utilizator
Cel mai recent răspuns: maganyosutas , utilizator 19:17, 18 Mai 2015
Exista legislatie speciala
Atentie sporita la distanta intre drumul public si gard
Este necesar ca pe intreaga imprejmuire sa existe atentionare racordat la retea electrica
Ati putea preciza daca e posibil care este legea care reglementeaza acestea?

Va multumesc.Sa aveti o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura ... ilinca3 ilinca3 Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura prin grdina), gradina fiind arata si imi rupe si crengile la pomi. Nu ma pot intelege cu ea ... (vezi toată discuția)
Problema stalp electricitate privat pe proprietate privata musatmihai1988 musatmihai1988 buna ziua , am dat intamplator de forumul dvs si mi se pare o idee excelenta . problema mea consta in urmatoarele tatal meu a achizitionat un teren dupa ... (vezi toată discuția)