avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Intrepinderii Regionare Transporturi Auto ( ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Intrepinderii Regionare Transporturi Auto ( I.R.T.A.) Autobaza 1 Constanta.

Stimate Domn or D-na
Am o mare nevoie de ajutorul D.mneavostra.

Am fost angajat ca mechanic auto la Intrepinderea Regionala de Transporturi Auto Constanta ( I.R.T.A ) ( Autobaza 1 , sectia camioane in anii 1974 pina in 1978 si caut orice informatie care ma-r ajuta sa aflu unde ar fi Arhiva personalului ptr. a-mi lua adeverinta de Vechime ptr. a iesi la Pensie. Cartea de munca.

Deasemenea am nevoie si de la Intrepinderea Siloz Sectia Elevatoare Plutitoare din perioada 1985 - 1986

I.R.T.A. Autobaza 1 Constanta. 1974 - 1976
Siloz Sectia Elevatoare C.ta. 1985 - 1986

Orice informatie este bine venita care sa ma ajute sa-mi iau adeverinta de vechime ptr. pensie.?

Cu respect
Sucala Marin

Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 17 Mai 2015
Puteti sa va adresati la:
Direcţia Judeţeană Constanta a Arhivelor Naţionale
Adresa: str. Ştefan cel Mare nr. 121, cod 900705, Jud. Constanţa
Telefon: 0241/665463
Fax: 241/665463
E-mail: constanta@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa aflu unde se afla arhiva siloz port constanta ! nicolaepanfil nicolaepanfil Cine stie unde pot gasi ahiva siloz port Constanta ? Am nevoie pentru cartea de munca sa imi scot vechimea sa ma pot pensiona. (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 19Nicu55 19Nicu55 Numele meu este Terzi Nicolae,invatator.In perioada 1975-1986 am functionat la Casa de copii scolari Negru-Voda ,jud.Constanta in functia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - arhiva intreprinderea de foraj si alimentari cu apa, bucuresti, sucursala constanta MarilenaN MarilenaN Va rog sa ma scuzati pentru deranj, poate nici nu ma puteti ajuta, dar as vrea macar sa incerc. Tatal meu a muncit intre anii \'72 si \'80 la Interprinderea de ... (vezi toată discuția)