avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare raport de expertiza topo
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare raport de expertiza topo

cum se poate anula un raport de expertiza topo intr-un dosar de granituire in conditile in care procurorul nu a acceptat probe si a dispus n.u.p. ped de art. 260 C in temeiul art.228 alin.6 C.proc.pen raportat la art.10 lit.d.C proc.pen
Cel mai recent răspuns: dinustefan , utilizator 11:34, 21 Mai 2015
Primăria în ce calitate ați introdus-o în proces? D-voastră, ca și reclamant, trebuie să dovediți calitatea procesuală pasivă- ca pârât- a Primăriei, adică de ce ați ales să chemați Primăria în judecată. adică să dovediți că aceasta este obligată în raportul juridic. respectiv. În caz contrar , se va invoca excepția lipsei de calitate procesuală și cererea vă va fi respinsă.
Prin raportul de expertiză, în mod cert, instanța a stabilit ca obiectiv identificarea proprietăților.Ați inițiat o acțiune în grănițuire pe care însă nu cred că o puteți susține fără să aveți un avocat.
suprafeta din titlu este mai mare, decat suprafata din teren la reclmant si nu sau efectuat masuratori cadactrale ,expertul a invocat un plus de proprietate cu terenul vecinilor de la vest si a dat reclamantului terenul meu din nord.
Expertul judiciar execută expertiza conform obiectivelor dispuse de instanță. Expertul nu poate să atribuie el, o suprafață de teren în folosul uneia sau alteia dintre părți . Acest lucru îl va face judecătorul după ce va consulta actele și expertiza.
Mentionati, citez: "instanta a tinut cont de raport, a respins efectuarea unei contraexpertizae ,consilier expert,introducerea primariei in proces ,pe extra judiciar dovedesc adevarul pe judiciar nu."
In instanta este putin probabil ca aceasta sa aiba in vedere o expertiza extrajudiciara. Nu intelg cine v-a dat dreptate in extrajudiciar.
Numai instanta de judecata poate da o hotarare in cazul prezentat de dvs.
Daca a respins cererea de efectuare a unei contraexpertize (motivat presupun, in inchierea de sedinta)si nu a aprobat un expert consilier, rezulta ca instanta are la dispozitie toate datele necesare (documente aflate la dosar plus o expertiza judiciara) pentru a se pronunta.
expertul nu a tinut cont de obiective in raport, motiv pentru care am reclamat la procuror

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la raportul de expertiza mobexport mobexport Buna seara Bunica mea (in varsta de 99 ani) se judeca cu ANRP-ul pentru despagubiri (Legea 9/1998) deoarece prin decizia emisa ii acordau despagubiri numai ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza contabila cass4 cass4 Buna ziua, Ce cai de atac exista cand se resping obiectiunile la expertiza contabila?Am urmatoarea speta:sunt in litigiu cu as.de proprietari,s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ContSters325113 ContSters325113 Buna ziua! Rog pareri in urmatoarea speta: La partaj bunuri comune s-a cerut expertiza de evaluare a unui imobil.Cum trebuie sa procedeze expertul in cazul ... (vezi toată discuția)