avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant

Buna ziua, sunt administratorul (asociat unic) unui SRL, avand studii superioare economice am dreptul sa intocmesc bilantul contabil si sa il semnez??
Desi nu cred ca conteaza mentionez ca lucrez si in prezent la alte firme angajata ca si contabil sef, deci am experienta in domeniu, nu imi este insa clar daca in cazul de fata ma pot incadra la "Alte persoane..."
Cel mai recent răspuns: ioanaraluca85 , utilizator 11:38, 19 Mai 2015
In principiu, fiecare societate comerciala trebuie sa aiba un contabil si semnatura unui expert contabil autorizat (membru cecar).
Nu am de ce (si nu imi permit) sa angajez un contabil daca stiu eu sa fac acest lucru mai ales ca nu am o societate mare ca sa nu am timp efectiv sa ma ocup de contabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toate societățile comerciale au nevoie de contabil autorizat/atestat? semnătura administratorului nu-i suficientă? marcel.damaschin marcel.damaschin Orice societate are nevoie de contabil autorizat/atestat? Semnatura administratorului nu-i suficienta? Evident, nu includ si vizarea bilantului anual. Multam! (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)