avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura primita ulterior bonurilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura primita ulterior bonurilor

Buna ziua, cumpar carburant, platesc pe loc chesh,primesc bon fiscal iar apoi mi se elibereaza factura.Eu am inreg. bonul la plati prin casa, dar cum factura s-a eliberat luna urmatoare, eu la sf. de luna am pe credit -sold final in balanta suma platita cu minus. E corect??? Luna viitoare inregistrez fact. la intrari furnizori..dar cum fac cu plata?????.Mentionez ca lucrez cu programul Saga.Multumesc

Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 14:07, 19 Mai 2015
Puteti sa folositi contul 408-furnizori facturi nesosite .In luna in care primiti facura,se regleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata fara factura nicolpa nicolpa Facturile de la electrica nu le-am primit de aproape un an de zile.S-a facut plata fara a avea factura .Cum inregistrez in contabilitate aceasta plata? (vezi toată discuția)
Factura mai mare de 5000 achitata cu bf Lucia_pad Lucia_pad Buna ziua, In cazul in care, alimentez de la o statie de carburant, in fiecare zi si primesc in fiecare zi un bon fiscal, este corect sa mi se emita o singura ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde penal de evaziune tva la firma, administratorul sau contabilul ... bulzanv bulzanv cine raspunde de tva la firma administratorul sau contabilul care a fost obligat sa inreg facturi nereale (vezi toată discuția)