avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune cadastru dezlipire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune cadastru dezlipire

s-a facut succesiunea unui teren si casa intravilan,rezultand 4 mostenitori din care unul este decedar(2 mostenitori)
2 mostenitori cedeaza partea fiecaruia unuia din frati.Mai raman de dezlipit 2 loturi
Este necesar cadastru si carte funciara ptr tot terenul iar ptr dezlipire sunt necesare alte 2 cadastre,sau trebuie lotizare si pentru cei care cedeaza ?
multumesc
Cel mai bine este sa sti intotdeauna ceea ce cedezi.

Deci, ideal este : iesire din indiviziune, cadastru si apoi actele de cedare (nu precizati sub se forma inteleg sa cedeze: donatie, contract de vanzare-cumparare sau renuntare la mostenire)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru tatianato tatianato Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale pentru vanzare teren lonita lonita Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti care sunt formalitatile legale care trebuie sa le intreprind in vederea vanzarii unui teren intravilan pe care sunt ... (vezi toată discuția)
Vanzare/donatie vs partaj casutza casutza Buna seara, Va rog frumos sa ma lamuriti cum ar fi mai bine pentru a rezolva iesirea din indiviziune in urmatoarea situatie: 4 frati: 3 la oras 1 la tara ... (vezi toată discuția)