avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL subanchiriaza mai multor PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL subanchiriaza mai multor PFA

Buna ziua !
Am un coafor (SRL) ,ce trbuie sa stiu daca vreau sa inchiriez posturile de lucru de coafor,manichiura si cosmetica mai multor PFA-uri.Mentionez ca am drept de subinchiriere de la propietarul spatiului.
Ce fel de contract trebuie folosit si de ce anume trebuie tinut cont pt a nu intra in situatia de ,,dependenta a PFA-ului de SRL?
APRECIEZ orice informatie .Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Inoa2 , utilizator 11:44, 20 Mai 2015
Multumesc mult pt raspunsuri.
Da,fiecare PFA va avea propia casa de marcat si va elibera bon fiscal.
Ideea este sa ramanem aceiasi echipa in acelasi spatiu,sa impartim cheltuielile in mod egal !
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl subinchiriere pfa Inoa2 Inoa2 Buna ziua!Un SRL care are inchiriat un spatiu poate subinchiria la un numar de 8 PFA-uri? Poate factura cota parte din chirie si utilitati? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Facturi chirie spatiu comercial fara tva glodan glodan pfa declarat neplatitor tva, domeniu de activitate comert produse industriale, doresc sa inchiriez spatiu comercial de la un SRL platitor TVA, poate SRL sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un salon de infrumusetare pe chirie,unde in contrcat ... popioanac popioanac Buna ziua. Am un salon de infrumusetare pe chirie,unde in contrcat este stipulat ca pot subinchiria partial. Intrebarea mea este, exista posibilitatea sa fac ... (vezi toată discuția)