avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare spatiu locativ in spatiu comercial, fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare spatiu locativ in spatiu comercial, fara asociatie de propietari

Buna ziua,
locuiesc intr-un cartier rezidential unde nu avem asociatie de propietari, platim taxa de mentenanta dezvoltatorului care se ocupa de intretinerea complexului rezidential. Insa, noi, propietarii nu ne-am constituit inca intr-o asociatie de propietari. Eu locuiesc la parter si am terasa propie trecuta in acte si vreau sa-mi deschid un magazin mixt intr-una din camere. Mentionez ca pe schita apartamentului, toate camerele au iesire in curtea propie. Intrebare: Am nevoie de acordul dezvoltatorului ca sa deschid acest magazin? Se poate doar cu acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: clavia2 , utilizator 10:37, 19 Mai 2015
Este necesar numai acordul vecinilor
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
Constructie extensie parter bloc in gradina proprietate personala sunlight111 sunlight111 buna ziua, detin un apartament la parter intr-un bloc cu 4 etaje .gradina este proprietatea mea personala,blocul fiind construit si cu iesire catre ... (vezi toată discuția)
Nu avem asociatie de locatari victorpantea victorpantea Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential, si de 10 ani inca nu s-a constituit asociatie de locatari. Problema este ca dezvoltatorul inca detine ... (vezi toată discuția)