avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adresele proprietarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adresele proprietarilor

In calitate de nou ales Presedinte de Asociatie de Proprietari incerc sa reconstitui lista cu numele si adresele proprietarilor de apartamente din blocul asociatiei.
Am obtinunt de la Oficiul de cadastru un Extras Colectiv de Carte Funciara in care apar numele unor proprietari dar fara adrese.
Am doua intrebari:
1.Avand in vedere prevederile legale privind protectia datelor personale , care este autoritatea statului care are dreptul de a furniza Asociatiilor de Proprietari datele proprietarilor (in special domiciul ) din cadrul Asociatiilor de Proprietari, in vederea actionarii in justitie a proprietarilor cu restante mari la intretinere.

2.Care este procedura legala prin care Asociatiile de Proprietari pot obtine date privind numele si datele de domiciliu ale proprietarilor care nu si-au intabulat apartamentele in Cartea Funciara.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:04, 20 Mai 2015
Formulati solicitare oficiala la administratia fiscala responsabila domiciliului
In cazul in care autoritatea fiscala refuza comunicarea datelor ,va ramane varianta actionarii in instanta a rau platnicului cu datele de identificare cunoscute de dvs,urmand ca instanta de judecata sa solicite la serviciul de evidenta populatiei comunicarea adresei acestora
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
ynocentta, utilizator
Nu e treaba presedintelui de bloc ca un locatar nu si-a intabulat proprietatea.
Vorbiti personal cu fiecare proprietar si obtineti informatiile dorite: ce treaba au autoritatile statului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am in momentul de față o problemă. doresc sa deschid ... madalina_pt madalina_pt Buna ziua, Am in momentul de față o problemă. Doresc sa deschid o asociație impreuna cu sora si tatal meu (o asociatie de animale) cu sediul social in ... (vezi toată discuția)
Apartamente cu proprietari necunoscuti sau decedati ruxyradu ruxyradu buna ziua, cum trebuie sa procedeze Asociatia de proprietari pentru a afla numele proprietarului sau pentru a declara apartamentul vacant in urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Cadastru imobil cu mai multi proprietari (proprietati cumparate prin legea 112/1995) oana ristea oana ristea Buna ziua, Va supun atentiei o situatie mai deosebita. Bunica mea a locuit intr-o casa nationalizate (cu 6 apartamente), iar in 1997 a cumparat locuita de la ... (vezi toată discuția)