avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa permis - cum trebuie sa actioneze legal politia?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa permis - cum trebuie sa actioneze legal politia?

buna ziua, m-a oprit politia aflandu-ma la volan si neavand permisul la mine, numai cartea de identitate si actele masinii, mi-a dat amenda , n-am vrut s-o semnez, a oprit un martor, a semnat in locul meu si din cauza ca n-am vrut sa semnez m-a urcat in masina de politie si voia sa ma duca la sectia sau undeva, dupa ce am facut o tura si m-a tinut cam 10 minute in total in masina m-a lasat sa plec, e normal acest lucru, ce se poate face? mentionez ca am inregistrarea video de la o institutie din apropiere pe care se poate vedea ce s-a intamplat
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
catalintan, utilizator
catalintan a scris:

mi-a dat amenda , n-am vrut s-o semnez

De ce n-ati vrut sa o semnati?

catalintan a scris:

e normal acest lucru, ce se poate face?

Care lucru? Ca v-au tinut in masina sau ca nu ati vrut sa semnati PV?

Depuneti o sesizare la Sectia de politie, se face o cercetare si se stabilesc faptele si consecintele, daca va fi cazul.
ok, multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
catalintan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta auto - dovada pv green777 green777 Buna seara sau dimineata este deja ora 3.38 am. Am ne voie de un sfat. In aceasta noapte ma intorceam cu prietena de la niste amici. Ea a baut un pahar de bere ... (vezi toată discuția)
Thc in germania fără anmeldung Daria95 Daria95 Buna doresc sa știu ce se poate întâmpla dacă sunt prins cu thc la volan (am fumat un joint ora 08:00) ora 19:00 19:30 am fost oprit am făcut testul de ... (vezi toată discuția)
Pv nesemnat, iar la martor cnp greșit Tibor69 Tibor69 Bună seara, Am fost oprit de un agent de politie de la secția 1 Cluj joi seara în oraș pe motiv de un bec ars la faza scurtă. În rest toate luminile ... (vezi toată discuția)