avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... THC in Germania fără anmeldung
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

THC in Germania fără anmeldung

Buna doresc sa știu ce se poate întâmpla dacă sunt prins cu thc la volan (am fumat un joint ora 08:00) ora 19:00 19:30 am fost oprit am făcut testul de urina apoi m-a dus la secție încătușat testul de sânge mi-a dat permisul înapoi m-am urcat in mașina și am plecat ... ce se întâmpla ?? Polițaiul mi-a dat voie sa plec cu mașina și mi-a spus ca e 750€ amenda dar nu am primit nimic la mâna și nici in țara nu a mers amenda de 5 luni
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 09:38, 15 Septembrie 2019

Ati primit un PV, o amenda?
In functie de ceea ce s-a intamplat puteti:
1) sa scapati pt ca probele nu sunt suficiente ori pt ca probele au fost viciate (THC-ul ramane in sange >48 h, in par capilar/pubian pana la 60 de zile sau tuns, etc...);
2) sa fiti in cercetare.

Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis pentru thc in urina Pirvut Denis Pirvut Denis Buna seara.In data de 15.octombrie.2018,in jurul orel 02:00 m-a oprit un filtru de politie.Li s-au parut ciudat cum arat la fata si m-au luat la spital pentru ... (vezi toată discuția)
Test saliva drager 5000 razvan.chelariu razvan.chelariu Buna ziua , Am si eu o intrebare . Am fost oprit Joi seara de catre un echipaj de la politia rutiera . Tras pe dreapta cu girofaruri . M-au intrebat ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru cucere sub influenta substantele psihoactive ... Dan121212 Dan121212 Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog ... (vezi toată discuția)