avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis pentru THC in urina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis pentru THC in urina

Buna seara.In data de 15.octombrie.2018,in jurul orel 02:00 m-a oprit un filtru de politie.Li s-au parut ciudat cum arat la fata si m-au luat la spital pentru recoltarea probelor biologice,precizez ca nu am fost testat cu un aparat salivar.In testul de urina a iesit substanta activa THC(thetrahidrocanabinorum).Apoi mi s-au recoltat probe de sange.Consumasem cu 48 de ore inainte o jumate de tigara confectionata artizanal.Mi s-a retinut permisu de conducere,eliberand o dovada inlocuitoare fara drept de condus.Au trecut 3 luni jumate.Dupa cat timp vin analizele de sange si exista vreo sansa sa iasa pozitiv daca nu eram in acel moment sub influenta acelei substante ? Ce se poate intampla..
Buna dimineata,
in functie de rezultatul analizelor, este posibil sa va cerceteze si sa primiti o condamnare pt savarsirea infractiunii prev de art 336 alin.2 CP, care se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Daca v-a iesit in urina este aproape imposibil sa nu iasa si in analizele de sange. Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un avocat si sa va pregatiti apararea si, desigur, sa urmariti si evolutia anchetei
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Condus sub influenta substantelor interzise buna ziua in urma ... Stefan Nechifor Stefan Nechifor Condus sub influenta substantelor interzise Buna Ziua in urma cu 3luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest rezultatul 0 Dupa acest test ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am o întrebare am fost oprit în trafic acum ceva ... Alexalex3121. Alexalex3121. Buna seara , am o întrebare am fost oprit în trafic acum ceva timp si am fost testat cu aparatul droag test , am ieșit pozitiv la T1B THC dupa ceva timp au ... (vezi toată discuția)