Unde este stricaciunea de care ne vorbiti ca parca s-ar intelege ca pe exteriorul balconului. Asa e sau ba?
Daca este in exterior, "badaranul" nu are nicio treaba cu reparatia, doar sa-si plateasca cota pusa pe lista de intretinere.... Reparatia o face asociatia.
Cred ca am fost explicita de la bun inceput cand am spus ca in exterior este stricaciunea( asta era intrebarea la care aveam nevoie de raspuns).
In ceea ce priveste badaranul, raman constanta in afirmatie deoarece este perfect reala si ma indoiesc ca intr-un bloc fie mare,fie mic nu exista macar un badaran( trist este cand se aduna mai multi).
Multumesc pentru raspunsuri
Important este pentru dv. daca ati inteles ca reparatia trebuie facuta de asociatia de proprietari, in sensul de a cauta firma sau mester care sa se ocupe de reparatie, primeste factura, plateste si in cele din urma, fie pune pe lista de intretinere si plateste toata lumea, fie foloseste banii din fondul de reparatii.
Proprietarul balconului nu are a face cu reparatia de care ne vorbiti, "badaran" sau om cumsecade.
Parte comuna
ciungu
Buna ziua,
Daca un proprietar si-a construit balconul (locuieste la parter)avand autorizatiile necesare,acel balcon face parte din partea comuna? (vezi toată discuția)