avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare buletin in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare buletin in timpul CCC

Buna ziua,

In momentul de fata ma aflu in CCC. Actele au fost depuse la primaria de care apartin, insa urmeaza sa ne schimbam domiciliul in Bucuresti atat eu cat si sotia.
V-as ruga sa imi spuneti daca acest lucru interfereaza cu situatia actuala si daca da ce demersuri ar trebui facute!?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TabacuVictor , utilizator 15:03, 19 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns,

Banii oricum ii primesc in cont, ma gandeam la alte complicatii de genul: facut alt dosar si depus la primaria de care o sa tin dupa schimbarea buletinului. Ma gandeam ca odata cu schimbarea domiciliului sa nu se schimbe si autoritatea care imi vireaza suma respectiva, deoarece e vb de judete diferite.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil in caz de demisionare. maryus2y maryus2y Buna ziua. Am fost informat de la resurse umane ca voi primi un ajutor pentru nastere copil. Mi sa spus ca acei bani vor fi depusi in cont in aceiasi zi in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin pfa (judet diferit) corneliu.zuzu corneliu.zuzu Buna ziua, am PFA si mi-am schimbat recent buletinul de pe judetul VASLUI pe judetul CLUJ. Ca urmare, datele mele legate de platile ANAF nu imi mai apar pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dara25 dara25 Buna seara, as avea nevoie de o informatie. In cateva luni o sa imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului. Domiciliul il am in bucuresti, ... (vezi toată discuția)